Над 250 участници идват на турнир по Таекуон-до в Стара Загора

На 28 и 29 октомври ще се проведе Петнадесети Национален Открит Турнир по Таекуон-До за купа "Багатур - Стара Загора", под егидата на Община Стара Загора.

За разлика от всички останали турнири, тук ще участват всички действащи клубове в България, а не само тези от двете федерации - съорганизатори (Българска Федерация по Таекуон-До ИТФ и Българска Федерация по Традиционно
Таекуон-До), уточниха организаторите. По думите им броят на участниците вероятно ще надхвърли 250 човека. Не случайно мотото на състезанието е: "Силата на единството!".

Турнирът ще се проведе в общинската спортна зала "Иван Вазов". Програмата включва дисциплините форма и спаринг за деца, юноши и девойки, мъже и жени. Клубът домакин - Таекуон-До клуб "Багатур"ще изправи срещу своите конкуренти
15 свои състезатели.

Турнирът стартира в събота от 9.00 ч., а официалното откриване ще бъде от 14.00 часа. На него ще присъстват вицепрезидентът на Международната Таекуон-До Федерация - Гранд майстор Ким Унг Чол - 9 дан, членът на Борда на директорите на Международната Таекуон-До федерация - Марио Богданов - 7 дан. Очакват се и официални гости от Община Стара Загора, както и представители на спонсорите на турнира.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top