Пациенти от Стара Загора могат да се консултират безплатно за възможностите за лечение в чужбина

Пациенти от Стара Загора и региона, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина, ще могат да получат информация и безплатна консултация на място на 3 ноември 2017 г. Визитата е част от националната инициатива „Медикъл Тур 2017“ на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, която дава възможност на пациенти в цялата страна да се срещнат на живо с експертите на центъра и да се информират за подходящите лечебни заведения в чужбина за своя здравословен проблем, както и да предоставят медицинската си документация за безплатна първоначална консултация.

През последните години все повече хора по цял свят търсят медицински услуги извън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често заради по-ниски цени или по-кратки срокове за достъп до лекар, докато тези от България и Балканските държави обикновено търсят в чужбина услуги, които не се предлагат в страната им или по-високо качество, посочват експертите от „Медикъл Караджъ“. Здравно-информационният център има изградени партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите лечебни заведения в Турция, която е основна дестинация за българските пациенти, но също и с клиники в Израел, Испания, Германия, Австрия, Русия и Чехия. Благодарение на опита си експертите на Центъра могат да дадат насоки на пациентите за най-подходящите болници и специалисти съобразно техния медицински проблем, както и да съдействат за бързото придвижване на документите и получаване на оферти от едно или няколко лечебни заведения. Съдействието на експертите от „Медикъл Караджъ“ е напълно безплатно за пациента. Към тях най-често се обръщат хора с онкологични, ревматологични и сложни хирургични проблеми, но също и такива, които са преминали няколко неуспешни опита за инвитро оплождане в България или търсят по-специфично лечение на диабет например.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатни консултации в Стара Загора на 3 ноември могат да се запишат на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top