Берое със сериозни кадрови проблеми преди домакинството на Ямбол

Тази вечер от 18:00 ч. Берое ще домакинства на Ямбол в мач от трети кръг на НБЛ. „Зелено-белите“ обаче ще се изправят срещу съперника си без някои от ключовите си играчи. В сблъсъка няма да вземат участие Адам Кемп и Адонте Джошуа Паркър, които вече не са в редиците на старозагорския тим.

Оказа се, че медицинските проблеми на Адам Кемп са по-сериозни от очакваното и той ще възстановява в родината си. След отпадането от Фиба Еврокъп и проведени разговори с ръководството на клуба, Джош Паркър предпочете да продължи кариерата си на по-високо ниво.

Лошите новини за Любо Минчев не спират дотук. Наставникът на Берое  няма да разчита и на Майк Ди Нуно, който изкълчи глезен по време на тренировка. След извършен медицински преглед стана ясно, че гардът ще се възстановява няколко седмици.

С оглед на ситуацията предстоящият двубой в общинска спортна зала „Стара Загора“ се очертава изключително труден за Берое и тимът ще се нуждае от шести играч в лицето на верните си фенове. Именно за тях от клуба са подготвили редица изненади. По време на почивката за доброто настроение на публиката ще се погрижат момичетата от Канго клуб Стара Загора с ръководител Стела Танева.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top