23 септември 2019

Близо 600 души от страната участват в Републикански преглед по гимнастика в Стара Загора

Близо 600 души от страната участват в Републикански преглед по гимнастика в Стара Загора

Близо 600 души от 30 спортни клуба от  цялата страна участват в Републиканския преглед по гимнастика, който се провежда в Стара Загора. Събитието, което няма състезателен характер, беше открито днес от ресорния зам.-кмет Красимира Чахова в Общинската спортна зала „Иван Вазов“.

„Във вас виждам здраве, енергия, ентусиазъм. Колкото и да ви е трудно понякога, не се отказвайте от спорта, защото освен здраве, спортът ви дава жизненост и тонус“, каза в приветствието си Чахова. Тя и кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров получиха плакети с благодарност за оказаното съдействие за провеждането на събитието, в което участват спортните клубове „Здраве и дълголетие“ от страната. Плакет получи и Мариана Стоянова, председател спортен клуб „Здраве и активно дълголетие - Енергетика“ Стара Загора, а с медал за заслуги бе удостоен главният експерт в общинския отдел „Спортни дейности“ Асен Асенов.

Председателят на Националните спортни клубове „Здраве и активно дълголетие“ Павел Иванов изрази благодарност към Община Стара Загора за домакинството.
Според регламента, в рамките на деня, всеки от клубовете ще представи своите гимнастически упражнения.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top