Спират движението на автомобили по бул.“П. Евтимий“ в Стара Загора днес заради футболна среща

За 5 часа ще бъде спряно движението на автомобили по бул.“П. Евтимий“ в Стара Загора днес заради футболна среща между отборите на ФК „Ботев” – Гълъбово и ПФК „Левски“ – София, която ще се проведе от 19:00 часа на стадион „Трейс Арена“.

За осигуряване на безопасното ѝ провеждане, за времето от 16:30 часа, до 21:30 часа на 19.09.2017г., ще бъде спряно движението на пътни превозни средства (с изключение на градския транспорт и живущите в района граждани, които да бъдат пренасочвани в близките улици или допускани срещу документ за самоличност), по следните улици:

1. по бул. „Свети Патриарх Евтимий“, от пътния възел с Oколовръстното шосе до кръстовището с ул. „Загоре“ - в двете посоки;
2. по ул. „Българско възраждане“, ул. „Велики Преслав“ и ул. „Ведрина“, от кръстовището с ул. „Стоян Михайловски“ - в посока бул. „Свети Патриарх Евтимий“;
3. ул. „Райна Княгина“, от ул.“Загоре“ до ул. „Генерал Радко Димитриев“;
4. ул. „Генерал Радко Димитриев“ – цялата;

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

Коментирай!

#1
Мара Подробна - 2017-09-19 09:59:27

3. ул. „Райна Княгина“, от ул.“Загоре“ до ул. „Генерал Радко Димитриев“; --- Вероятно имате предвид ул. Райна Кандева вместо ул. Райна Княгиня, която е доста далече оттам :

Още новини

Scroll To Top