Днес Стара Загора посреща Лили Иванова

Богата селекция от мед, черен шоколад, плодове и минерална вода – този подарък получи Лили Иванова ден преди старта на националното й турне, което тази година е под надслов “За пълноценни мигове с музиката”. Инициатор на изненадата известна търговска компания, която подкрепя голямата ни изпълнителка за четвърта поредна година.

Мед и шоколад с високо съдържание на какао са сред задължителните присъствия в менюто на Лили Иванова. Затова и търговската верига подбра различни видове мед от продуктовата си линия „Родна стряха“ и шоколад с 81% какао, с които да изненада певицата буквално часове преди да излезе на сцената на Летния театър в Стара Загора. Именно Стара Загора е първият град, който днес ще постави началото на националното ѝ турне.

Още преди да е започнало, над 80% от билетите за него са вече продадени. Залите във Враца (28 септември) и Сливен (15 октомври) са напълно разпродадени. Пред изчерпване са и тези в Шумен (17 октомври), Хасково (20 септември) и Стара Загора. Почти запълнена е и първата дата в София, където Лили Иванова ще има два поредни концерта – на 25 и 26 октомври, в зала 1 на НДК. До този момент това са общо 20 000 почитатели, купили билет, за да чуят на живо голямата ни изпълнителка.

Турнето “За пълноценни мигове с музиката” ще представи репертоара от най-новия албум на Лили Иванова. Музикантите, които ще се качат на сцената с Лили Иванова, са Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална формация ЛаТиДа.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top