Илиан Илиев: На почивката потърсихме решение на проблема и го намерихме

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира победата с 2:1 над Дунав в мача от 9-ия кръг на Първа професионална лига. "Доволен съм спортно-технически от този мач. Много трудно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата", сподели Илиев и коментира двубоя.

"Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, особено срещу един много неприятен като гост съперник като Дунав", продължи треньорът.

"Играят много директен футбол, имат си изграден стил, създадоха ни трудности. Полувремената ги разделихме - първото за тях, второто за нас", каза още специалистът и похвали момчетата си за мъжеството им.

"За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, невинаги ни се получават нещата, но откъм желание след почивката показахме как трябва да изглеждаме във всеки двубой", добави треньорът и продължи с анализа.

"Ние така сторихме, на почивката можехме да губим и с много, но ние излязохме и потърсихме решение на проблема и го намерихме. Казах на футболистите след мача, че показаха желание да обърнат мача. При 1:1 можеха да ни вкарат, но те показаха желание и обърнаха всичко. Това искаме и от ръководството, да видим желание", завърши Илиев.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top