Ивелина Кедикова е новият общински председател на ПП ДБГ в Стара Загора

Общинската структура на Движение България на гражданите в Стара Загора избра свой нов лидер. По време на общо събрание за поста беше избрана Ивелина Кедикова.30- годишната магистър по икономика е една от учредителите на МДБГ в Стара Загора. Развива собствен бизнес в родния си град вече няколко години. Член на УС на СХР - Стара Загора. Семейна, с едно дете. Обича конете и язди за удоволствие. Свободолюбивият й дух се изкушава и от бързи мотори.

Ивелина Кедикова беше в листите на Реформаторския блок за общински съветници и за народни представители. Пред членовете на ДБГ – Стара Загора тя обеща отговорно и  справедливо отношение към хората от организацията, към себе си и всички проблеми, пред които ще се изправи.

„Тази дясна партия има нужда от нас.  Хората, които избрахме да останем и да се борим тук в България, върнахме се в родния град, сме хора, които вярват в успеха“.  Това каза новоизбраният лидер и даде ясна заявка, че ще работи и критично към местната власт за развитието на града.

Няма да бъда типичния политик, добави Кедикова, ще питам хората и ще давам работещи предложения.
В края на месец септември ПП Движение България на гражданите ще проведе извънредно национално събрание. Делегатите от област Стара Загора са 21 и са вече избрани на общински събрания. Очаква се мястото на председателя в оставка Меглена Кунева да заеме някой от досегашните заместник председатели.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top