Хванаха 16-годишен яхнал нерегистриран мотопед

В сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343в, ал.2 от НК срещу 29-годишен мъж от село Агатово, общ. Севлиево,който  по ул."Христина Морфова" в близост до кръстовището с ул. "Ангел Кънчев" е управлявал лек автомобибл "Опел Астра" без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наказание по административен ред за същото нарушение. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ - Стара Загора.

Служителите на реда са образували бързо производство по чл.343в ал.2 от НК и  срещу 29-годишен старозагорец, който седнал зад волана на "БМВ"без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наказание по административен ред за същото нарушение.

В Първо РУ - Стара Загора е образувано бързо производство по чл. 345, ал. 2 от НК срещу мъж на 27години от с. Дълбоки управлявал мотоциклет "МВК"без регистрация по надлежния ред. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ - Стара Загора.

16-годишен младеж е хванат да кара  между с. Калояновец и с. Ловец  МПС - мотоциклет "МZ - 250" без регистрация по надлежния ред.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top