Главният прокурор награди Диана Халачева от Районна прокуратура-Стара Загора за висок професионализъм в работата

Главният прокурор Сотир Цацаров  награди прокурор Диана Халачева от Районната прокуратура в  Стара Загора с отличие “Служебна благодарност“ и грамота за проявен висок професионализъм в работата като наблюдаващ прокурор по конкретни наказателни производства.

Предложението за нейното поощряване е направено от административния ръководител – районен прокурор Гриша Мавров.  Прокурор Халачева е наблюдавала досъдебни производства по разкрити тежки криминални престъпления. Благодарение на осъщественото от прокурор Халачева стриктно лично ръководство върху работата на разследващия орган и проявената оперативност е приключило в изключително кратки срокове, разследване  спрямо две лица, предадени на съд с обвинителен акт за взломяване и отнемане на вещи от 11 автомобила в Стара Загора, като пострадали са били 18 граждани. 

Прокурор Халачева е внесла в съда обвинителни актове по бързи производства за държане на наркотични вещества, по които са постигнати осъдителни присъди, както и по други наказателни производства. Наградата й бе връчена от Гриша Мавров, административен ръководител на Районна прокуратура-Стара Загора, в присъствието на колегите й.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top