Нови правила за посетителите на зоопарка в Стара Загора

По време на предстоящата този четвъртък редовна сесия на общински съвет Стара Загора ще бъдат гласувани промени Наредбата за обществения ред.Предложението е направено от кмета Живко Тодоров и включва11 нови забрани вързани с поведението на посетителите в наскоро отбелязалия 60-та си годишнина местен зоопарк.

В списъка са включени забрана за вдигане на шум; качването върху предпазните парапети; хвърлянето на храна и предмети по питомците; ритането и блъскането по решетките и мрежите; паленето на огньови по алеите и тревните площи и разхождането на домашни любимци. Абсолютно се забранява употребата на алкохол, а лица във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допускани от охраната.

В дневния ред на местния парламент влиза за гласуване и Наредбата за обществения ред при използване на превозни средства и общи площи на територията на Община Стара Загора –според промените електромобили използващи двигател с изцяло електрическо захранване ще паркират безпларно в „Зелена зона“.

Коментирай!

#1
отлично, г-н Кмете, но.... - 2017-07-26 18:34:36

Всичко това се прави в новия парк - безцелно думкане на десетина топки по спортните площадки, писъци, псувни, крясъци, катерене и минаване през оградата, която на няколко места беше съборена и е закрепена с подръчни материали. Изритани и деформирани кошове броих до 18 и се отказах. Алкохол се пие на поразия, през нощта десетина безделници тероризират целия район. За спокойствието на животните - адмирации, а хората ? Половината град се чуди как от 120 декара терен лепнахте прословутите площадки точно до блоковете. С шумовия терор не се свиква и само въпрос на време е на някого да му изпуши бушонът

Още новини

Scroll To Top