Задигнаха 6600 лв., газов пистолет и сребърни накити при обири в Стара Загора

Три сигнала за кражби от апартаменти на територията на Стара Загора са получени в Първо РУ вчера, сигнализираха от полицията. 51-годишна жена е обявила за извършена кражба от жилището ѝ, намиращо се на бул. "Патриарх Евтимий". На място е установено, че неизвестен извършител, чрез разбиване на патрон на бравата на входната врата, е проникнал в жилището и е отнел сумата  от 5100 лв.

Сумата от 1500 лв. е била задигната от крадци чрез използване на техническо средство е била отключена входната врата на апартамент и извршен обир.

39-годишен мъж от  Стара Загора обявил предорганитена полицията, че от жилището му на ул. "Петър Парчевич", в периода от 02.09.2016 г. до 04.09.2016 г. е била извършена кражба на газов пистолет, 3 бр. мъжки ръчни часовници, фотоапарат и сребърни накити.

Във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение, че от къща, намираща се в жилищен комплекс в землището на с. Малка Верея, общ. Стара Загора, за времето от 00:00 ч. до 07:00 ч. неизвестен извършител е извършил кражба на  сумата от 570 лв. и други вещи.

По всички случаи са бразувани досъдебни производства за престъпления по чл.195 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top