Мъж заплашва акушерка и буйства в АГ клиника към УМБАЛ – Стара Загора

Вчера по обяд в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение за извършени непристойни действия в АГ клиника към УМБАЛ – Стара Загора. При посещение на място от полицейски служители е установено, че  28-годишен мъж от Стара Загора отправя обиди и закани срещу акушера в приемен кабинет.

Разяреният мъж счупил стъкло на врата във фоае в клиниката.

Старозагорецът е задържан за 24 часа в Първо РУ - Стара Загора. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.325, ал.1 от НК.

 

Коментирай!

#1
Лидия Димитрова - 2017-07-14 12:55:03

Много ми е интересно, как влизането на външни лица и камери е забранено,но в youtube има клипове на предишни изписвания и то точно с тази медицинска сестра,как облича деца и в стаята са поне 4 човека роднини на майката !! Сега как ще обясните защо едни могат а други не могат да влизат или отново има корупция и пари за които не признават, че взимат от хората??

#2
Лидия Димитрова - 2017-07-14 12:56:50Много ми е интересно, как влизането на външни лица и камери е забранено,но в youtube има клипове на предишни изписвания и то точно с тази медицинска сестра,как облича деца и в стаята са поне 4 човека роднини на майката !! Сега как ще обясните защо едни могат а други не могат да влизат или отново има корупция и пари за които не признават, че взимат от хората??

Още новини

Scroll To Top