Бербатов донесе успех на Берое

Българската футболна звезда Димитър Бербатов реализира единственото попадение за Берое при победата с 1:0 над Славия в третата контрола на "зелено-белите" от лятната подготовка, играна в Разлог. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед продължава да тренира със старозагорци, като вчера стартира като титуляр, оставайки на терена през всичките 90 минути.

Голмайстор номер 1 за националния отбор България реализира победния гол за беройци в последната минута на мача, засичайки с глава центриране от корнер на Ерик Почански. Иначе малко преди това, в 81-ата минута, тимът на Славия пропусна дузпа, след като влезлият като резерва вратар Богомил Цинцарски отрази удара на Атанас Милев.

„Много неща имаме да работим. Вижда се. Опитваме се. Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но имаме и доста брак, доста грешки. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. Организацията във фаза защита… Губим ориентация, водим се по топката. Много неща имаме да работим“, заяви след срещата старши треньорът на Берое АлександърТомаш.

На въпроса дали има шанс Димитър Бербатов да остане в тима, младият специалист заяви: „Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за Берое, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас.“

„Борислав Цонев получи някакви болки в адукторите и мисля, че всичко ще отшуми за 1-2 дни. Карачанаков има проблем с коляното, но се надяваме за 1-2 седмици нещата да се оправят и подобрят. Виждате от предния мач загубихме и Сашо Хардалов, и Карачанаков, което е неприятно, но в крайна сметка и това го има и ще се опитаме да реагираме.“

„Днес бяхме една идея по-добре от предните мачове. На моменти. Убеден съм, че можем много повече. Естествено, че ни трябва време. Тепърва се напасваме и ние към тях, и те към нас. Вярвам в едно нещо – че колкото по-бързо си повярваме, обединим си, подадем си ръка, толкова по-добре е за самия клуб като цяло“, допълни още младият специалист.

starozagorci.com 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top