Двама мъже се борят за живота си след катастрофи в Старозагорско

Двама мъже са настанени в болници с опасност за живота след тежки кататсрофи в Старозагорско, съобщават от пресцентъра на МВР. Вчера от Симеоновград към  Стара Загора се е движил лек автомобил "БМВ", управляван от 32-годишен водач от Симеоновград. На км.22, южно от с. Васил Левски, общ. Опан, поради движение с несъобразена скорост след десен завой, водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се ударил челно в дърво. Мъжът е настанен за лечение в МБАЛ - Хасково със счупени шийни прешлени и гръдна травма, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Около 14.20 ч по пътя между селата Братя Даскалови и Верен се е движил нерегистриран мотопед “Kwang Yang”, управляван от неправоспособен 52-годишен водач от село Братя Даскалови. След разклона за с. Голям дол водачът губи управление над мотопеда, пада в дясно извън пътя и в следствие на удара изпада в кома.

Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. В РУ - Чирпан е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

#1
Диана - 2017-06-26 09:55:17

Въведете по-строги мерки в наказанията,вижте в Гърция колко са солени!Българина докато не го ощипеш яко по джоба и не лежино не само да лежи,трябва да работят мръсна работа малко на топло няма да се стресне.Единия без правоспособност,другия бързал за гробищата,не се научиха да спазват скорост с която могат да реагират,само джигити по пътя.

Още новини

Scroll To Top