Отличиха с почетен знак на Общинския съвет омбудсмана и областния управител на Стара Загора

С Почетен знак на Общинския съвет в Стара Загора бе отличена Павлина Делчева за успешната й работа през двата мандата като омбудсман. През последните осем години тя заемаше длъжността обществен посредник на Стара Загора и ще изпълнява функциите си до обявяването на конкурс от местния парламент.

„Благодаря за доверието през тези години. Щастлива съм, че работата ми е оценена”, сподели Делчева и пожела здраве и сила на всички, за да взимат мъдри и смели решения. Омбудсманът благодари на Общинския съвет с мандат с мандат 2007-2011, които направиха първия избор през 2009 година, на Общински съвет 2011-2015, който препотвърди този избор. Дългият и успешен път, който извървяхме с гражданското общество на Стара Загора, е най-големият успех през  двата мандата според Павлина Делчева.

Днешното редовно 22- ро заседание на местния парламент беше открито с връчване на почетния знак на Общинския съвет на доскорошния старейшина и настоящ област управител Гергана Микова. Със сълзи на очи тя благодари на колегите си като заяви, че след университета залата на общински съвет е съдействал за нейното израстване като човек и личност.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top