Дариха 27 медицински чанти за Центъра за спешна помощ в Стара Загора

Днес Центърът за спешна медицинска помощ получи 25 медицински чанти и 2 чанти за спешна помощ. Дарението ще бъде от Обществен дарителски фонд – Стара Загора и е на стойност близо 4600 лв.

Това дарение стана възможно благодарение на средства набрани по време на Международния кулинарен фестивал, който се проведе на 12 май 2016 в МОЛ Галерия – Стара Загора. Срещу минимално дарение от 3 лева в подкрепа на каузата, посетителите на събитието, можеха да дегустират местни специалитети, чудесни вина и напитки,  и кулинарни специалитети от страните участнички, приготвени по време на презентациите. Дарения предоставиха и фирми от Стара Загора.


Стара Загора беше първият град-домакин на Международния кулинарен фестивал. Фестивалът бе организиран като партньорска инициатива между Министерство на туризма, GTC България, Кулинарна Академия HRC, Международен женски клуб и 20 чуждестранни посолства у нас. Идеята на Фестивала беше кулинарните традиции, обичаи и многообразието на културите на света да бъдат мост за партньорство и развитие.

Партньори на събитието в Стара Загора бяха Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Търговско-промишлената палата и Община Стара Загора.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top