18 автомобила продава офиса на НАП в Стара Загора

9 леки атомобила, 5 товарни автомобила, 2 специализирани, автобус и полуремарке, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора.

За публична продан са обявени:

- леки автомобили 9бр. модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Toyota, Hundai Santa Fe и Citroen Berlingo. Всички са в движение и добро техническо състояние.

- товарни автомобили 5 бр. с марки: Skoda, UAZ, ZIL;

- специализирани автомобили 2бр.: Skoda и ZIL;

- автобус – VW Crafter;

- полуремарке Fruehauf ED-32;

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 19 май 2017г.

Търгът ще се проведе на 29 май от 11:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул.»Кенали» №1.

 Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 11-ти до 19-ти май от 10:00ч. до 15:00ч., след предварителна уговорка на телефона посочен в обявата, по местонахождение на транспортните средства в Гълъбово.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефона посочен в обявата.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top