Автоапаши задигнаха колата на 63-годишен старозагорец

Автоапаши задигнаха колата на 63-годишен старозагорец. Мъжът обяснил пред полицаите, че  за периода от 21:30 ч. на 08.05.2017 г. до 07:00ч. на 09.05.2017 г. неизвестен извършител противозаконно е отнел личния му автомобил ,,Ауди А3", който е бил паркиран в Стара Загора на кръстовището на ул."М-р Таньо Кавалджиев" и ул."Васил Левски".

Образувано е досъдебно производство по чл.346, ал.1 от НК. 

36-годишен мъж е сигнализирал за кражба на катализатори от два товарни автомобила "Рено Мастер" в  Стара Загора. Возилата били паркирани на ул."Райна Кандева", По случая Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство  за престъпление по чл.195, ал.1 т.4 от НК.
          
През вчерашния ден е подадена жалба от таксиметров шофьор, който бил обран.Неизвестен извършител, чрез  счупване на задно дясно стъкло, е проникнал в автомобила и е отнел от монетник сумата от около 100 лв. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

В Първо РУ е подаден сигнал за взломенавтомобил "Ауди А4". На място е установено, че неизвестен извършител, чрез счупване на стъкло на задна дясна врата, е проникнал в автомобила, отнел e клещи и нож и е повредил дисплея на GPS навигация, при опит същата да бъде демонтирана от арматурното табло. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.
 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top