Обраха 72-годишна старозагорка на входа на магазин

Вчера във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба на пари и лични документи от възрастна жена на входа на магазин от търговска верига, намиращ се в Стара Загора.

Изпратеният на място полицейски екип на Второ РУ - Стара Загора е установил, че от владението на 72- годишна жена от  Стара Загора е извършена кражба на дамски портфейл със сумата от 127 лв. и лични документи. Образувано е досъдебно производство.

48- годишна жена е сигнализирала пред органите на реда, че неизвестен извършител е извършил кражба на неустановено количество пари и злато от обитаваното от нея жилище, намиращо се в Стара Загора, на ул. "Марио Жеков".

По случая в Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195 от НК.

         
 

Коментирай!

#1
Николчо Карадобрев - 2017-05-10 19:10:40

Абе господа и дами журналисти за какво ,,владениестава въпрос в съобщението за обраната жена в магазин?В такива случаи са необходими повече подробности за деянието и мястото на извършване .за да сте полезни на хората и да се пазят трябва да има и нужните подробности иначе става нещо жълто но без никаква полза.На въпросната верига няма да и намалеят клиентите от такъв инцидент само няма хората сляпо да се доверяват на камери и някаква си охрана ,че ще ги предпази от такива инциденти.

Още новини

Scroll To Top