Обраха пловдивчанин в такси в Стара Загора

Пловдивчанин остана без пари и документи след като пътува в такси от с. Старозагорски минерални бани до в кв."Индустриален" в Стара Загора. Мъжът обяснил пред полицаите, че на 27.04.2017г. след като пътувал в неустановен към момента таксиметров автомобил  установил липсата на портфейла си с намиращи се в него лични документи и дебитна карта.

При извършена справка в банката, издала дебитната карта, мъжът е бил уведомен, че е изтеглена сумата от 400 лв. В Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.249, ал.1 от НК.

71-годишен старозагорец сигнализирал пред органите на реда, че неизвестен е извършил кражба на чантичка с лични документи, мобилен телефон, дебитни карти, лични вещи и сумата от 30 лв. от незаключен лек автомобил "Опел Корса", който е бил паркиран на ул."Калояновско шосе". Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194,ал.1 от НК.

В Първо РУ - Стара Загора са получени съобщения за извършени кражби на монети от два кафе-автомата, поставени във фоайето на ДГЦ -1, на бул. "Руски" в  Стара Загора. При извършения оглед е установено, че за времето от 09.30ч. на 28.04.2017г. до 11.00 ч. на 02.05.2017г. неизвестен извършител е влязъл в сградата на центърапрез отключена врата и е извършил кражби от монетниците на две кафе-машини на обща стойност 210 лв. В Първо РУ - Стара Загора са образувани досъдебни производства по чл. 195 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top