Кръгла маса на тема „Бизнес, професионално образование, дуално обучение” ще се проведе в Стара Загора

Днес от 14,00 часа в зала "П.Р.Славейков"в Стара Загора ще се проведе кръглата маса на тема „Бизнес, професионално образование, дуално обучение” .Събитието е в рамките на Петата областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране 2017.  За състоянието и тенденциите за развитието на професионалното образование в областта ще говори директорът на РУО Стара Загора Татяна Димитрова.

По време на кръглата маса ще бъде представен проектът ДОМИНО за Швейцарската подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система. Мнения за дуалното образование ще изкажат участниците в проекта ДОМИНО, представители на професионални гимназии и бизнеса.

Ще обобщят резултатите и закрият кръглата маса доц. Борислав Попов от Тракийския университет и представители на Клуба на работодателя Стара Загора.

Модератор на събитието ще бъде Олег Стоилов, Председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и координатор на Регионален Академичен Център Стара Загора

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top