Награждават победителите от първия Национален литературен конкурс „Писма до себе си“ в Стара Загора

Общо 164 млади автори от 41 населени места, в това число – от 24 литературни клуба и ателиета, участват с есета, стихотворения и разкази в първия Национален литературен конкурс „Писма до себе си” на тема „Тайния живот на ...”.

Журито в състав Мария Донева, Розалина Карамалакова и Станислава Раянова е било изключително затруднено да отличи онези творби на децата и младежите, които са превърнали конкурса в събитие, в истински литературен и културен феномен, съобщават организаторите от Центъра за подкрепа за личностно  развитие в Стара Загора. Според статута на конкурса се присъждат първа, втора, трета награда и по едно поощрение в двете възрастови групи 7- 14 и 14 – 20 години. Всеки участник в конкурса ще получи грамота за участие.

Участниците ще получат наградите си на 21.04. 2017 г. от 18.00 часа в залата на Младежкия дом. В същия ден и час ще бъдат наградени и участниците в общинския конкурс „Маскарадните игри през моя обектив” - „Маски и ритуали”, за фотография за деца и младежи в рамките на XIХ-те Маскарадни игри 2017.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top