Обраха украинец във влака за Стара Загора

Вчера в 13:30 ч., в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба на пари от украински граждани. При посещение на място на Автогара – Стара Загора са установени двама мъже, граждани на Р Украйна, с настоящ адрес в гр. София, „Студентски град“, които заявили, че неизвестен извършител е извършил кражба на сумата от 490 лв., собственост на един от тях, по време на пътуване от Гурково до Стара Загора.

В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

31-годишен старозагорец е сигнализирал органите на реда за взломено стъкло на врата на лек автомобил "БМВ“, който е бил паркиран в района на жилищна сграда на ул. „Августа Траяна“. От извършения оглед е установено, че за времето от 23:00 ч. на 01.04.2017 г. до 09:20 ч. на 02.04.2017 г. неизвестен извършител, чрез счупване на стъклото на предната дясна вратата на автомобила, е проникнал в него и е извършил кражба на преносим компютър и 2 бр. слънчеви очила Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top