НАП Стара Загора продава пет апартамента в Слънчев бряг

Пет апартамента в Слънчев бряг, тип студио (кухня, дневна и тераса) могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1, от 20 до 27 март, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 27-и март.

Постъпилите ценови предложения ще бъдат разгледани на 31 март от 14:00 часа в сградата на офис НАП Ст. Загора на ул.»Кенали» №1.

Огледите на недвижимите имоти ще се извършват всеки присъствен ден от 20-ти до 27-и март от 10:00ч. до 16:00ч., на посочените в обявите адреси в к.к. Слънчев бряг-запад, жилищен блок „Грамада“2.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени, банковите сметки за превод на депозита, необходимите документи и други, са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или от: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефоните посочени в обявата.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top