19-годишна старозагорка загина при катастрофа на АМ Тракия, а приятелката ѝ е с опасност за живота

Вчера  около 17.15 ч., по АМ „Тракия“, на км.200, в посока запад-изток се е движил лек автомобил" Фолксаген Джета", управляван от 19-годишно момиче от  Стара Загора.

Водачката е изгубила контрол над автомобила, който се ударил в южната еластична ограда (мантинела) на разделителния остров на магистралата и се преобърнал по таван. В резултат на удара пътуващо на предна дясна седалка на автомобила 19-годишно момиче от Стара  Загора е починало на място, а пътуващо на задна седалка на автомобила 19 -годишно момиче от Стара Загора е получило политравма, контузия на бял дроб и черепно-мозъчна травма. Откарано е в УМБАЛ "Професор д-р Ст. Киркович"– Стара Загора и е настанено за лечение с опасност за живота.

Водачката на лекия aвтомобил е получила фрактура на серия ребра и контузия на бял дроб. Настанена за лечение в УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" без опасност за живота. Тествана е за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. В Сектор „Пътна полиция"" при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top