Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“ в Стара Загора

Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“. Мероприятието ще се проведе днес  и утре на  Старозагорски минерални бани. Форумът се организира със съдействието на фондация „Конрад Аденауер“.

Политическата академия на ЖГЕРБ ще бъде официално открита от заместник-  председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, от председателя на дамската организация на партията Ирена Соколова и от кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

По време на форума ще бъдат представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова ще представи акцентите в сектор „Образование“. Бившият министър на културата в правителството на Бойко Борисов ще представи панела „Култура, развитие, културни и творчески индустрии“. Бившият енергиен министър Теменужка Петкова ще разясни пред дамите от ГЕРБ какви са мащабите и хоризонтите в сектор „Енергетика“. Данаил Кирилов, председател на правната комисия в 43-тото Народно събрание, ще обясни пред присъстващите кои са съществените законодателни проблеми и възможни правни решения. Председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев ще представи темата „Икономически растеж – гарант за повече заетост и високи доходи“.

Д-р Даниела Дариткова – председател на Комисията по здравеопазване в 43-тото Народно събрание и д-р Кирил Добрев от ГЕРБ ще обяснят пред присъстващите какви са предизвикателствата в сектор „Здравеопазване“. Лектори на форума ще бъдат и редица изявени политолози, експерти и социолози.

Жени ГЕРБ ще бъдат приветствани от Торстен Гайслер, ръководител на фондация „Конрад Аденауер“ в България.

Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“ ще бъде официално открита днес в 09:00 часа. 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top