Ръководството на женския Берое изрази подкрепа към треньора

Ръководството на женския баскетболен отбор на Берое изрази пълната си подкрепа към треньорския щаб. В съобщение до медиите от клуба обявиха, че въпреки неубедителните резултати в последните мачове, стоят твърдо зад старши треньора Таня Гатева, както и баскетболистките на тима. 

Ето и пълното изявление на "зелено-белите":

"Ръководството на БК Берое-Стара Загора декларира пълната си и безпрекусловна подкрепа за спортно-техническия щаб на отбора, начело с Таня Гатева. Уверени сме в професионалните качества, в методите на работа и в амбицията на треньорите ни. Считаме, че е въпрос на време безспорният кадрови потенциал на Берое да бъде разгърнат напълно и се надяваме, че това ще се случи в най-важната фаза на сезона – тогава, когато се разпределят отличията в Държавното първенство при жените, Адриатическата лига по баскетбол и турнира за Купата на България.

Някои незадоволителни резултати в последно време няма как да ни разколебаят, напротив – мотивират ни да продължим да се развиваме и да преследваме високите си цели, не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план.

В същото време изразяваме огромната си благодарност към привържениците на Берое, които са зад отбора във всеки един мач. Скъпи беройци, оценяваме подкрепата ви и осъзнаваме, че въпреки моментните разочарования, винаги можем да разчитаме на вас! До края на сезон 2016/2017 г. всяка следваща среща се превръща във своеобразен финал за Берое и затова отново ще имаме нужда от шестия си играч – нашите фенове. Така ще е и в неделя, 19 февруари, от 18:00 ч., когато в общинска зала Стара Загора ще гостува тимът на Монтана 2003".

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top