Петър Славов е водач на листата на Нова република в Старозагорско

Петър Славов ще бъде водачът на листата на партия на Радан Кънев- „Нова Република” в Старозагорска област, това съобщи на пресконференция днес Вили Лилков-член на националното ръководство.

Славов е депутат от гражданската квота на РБ в 43-тото НС. Той е  завършил Право в СУ като практикува търговско, гражданско и административно право. „Водачът на листата ни в Старозагорско е острието на 43-тото НС. Според статистиката той има най-много зададени въпроси към министри. Неуморен е с инициативите си в парламента”, така беше представен пред журналисти от Вили Лилков водачът на партията в 27 МИР.

Самият Славов заяви, че има родствена връзка със Стара Загора тъй като дядо му-Иван Ковачев е бил от града на липите и е бил общински съветник в първия местен парламент след промените”Искам да бъдат полезен на Стара Загора и областта  и в 43-тия парламент съм се опитвал да работя в помощ на града и на региона. Едно от последните ми запитвания към министър Вежди Рашидов беше по отношение на протеклия Куклен театър. В Стара Загора има проблеми, които са сходни в различните области като инвестициите и въпроса къде се харчат парите на данъкоплатците, но има и такива като замърсяването на въздуха, които са специфични”, обясни мотивите си да се кандидатира от 27 МИР Славов.

Дали ще бъде пълна листа от 11 депутати от областта и кои ще бъдат следващите кандидати за народни представители ще стане ясно след тазвечершното заседание  на областното ръководство на партията.

Сдружение "Обединени земеделци" подкрепя Нова република на предстоящите парламентарни избори. Това обяви на пресконференцията лидерът Моньо Христов, бивш депутат в четири парламента.

По думите му основната причина за подкрепата е сходство в програмите и общи цели.

 

Коментирай!

#1
мхм - 2017-02-16 21:43:15

Чудесна новина!

Още новини

Scroll To Top