Топ реферът за 2016 ще ръководи Дунав – Берое

Избраният за най-добър български съдия за 2016 година Никола Попов ще ръководи сблъсъка от 20-ия кръг на Първа лига между отборите на Дунав и Берое. Срещата е в петък, 17 февруари, от 17.30 часа.

Първи помощници на Попов ще са Веселин Добриянов и Георги Тодоров, а за четвърти съдия на двубоя бе избран Милен Арабаджиев. Допълнителни асистент-арбитри ще са Георги Давидов и Георги Гинчев, а съдийски наблюдател Ичко Лозев.

Предстоящият двубой от изключително значение и за двата тима в борбата им за място в топ 6. В момента заветната шеста позиция се заема именно от русенци, които имат актив от 28 точки, докато Берое е осми с 23. При победа обаче „зелено-белите” ще се върнат с пълна сила в битката за челото. Иначе в предишния мач помежду им, игран в Стара Загора, двата тима завършиха наравно 0:0.

В другия мач със старозагорско участие Верея приема състава на Локомотив Пловдив. Срещата е последна от програмата на 20-ия кръг и ще се проведе в понеделник, 20 февруари, от 17.30 часа на „Трейс Арена” в Стара Загора. Главен арбитър на двубоя ще е Драгомир Драганов, с помощници  Станимир Илков и Димо Дамянов Вълчев, а четвърти съдия ще е Румен Иванов. За двете врати ще оперират Вихрен Манев и Георги Иванов, а за съдийски наблюдател бе избран Илонка Джалева.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top