Община Стара Загора ще се представи на „Ваканция и Спа Експо“ – 2017

Община Стара Загора ще се представи на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което ще се проведе от 15 до 17 февруари 2017 г. в София.

В зала 3, щанд 40, на Интер Експо център, посетителите ще получат информация и материали за възможностите за туризъм, туристическите обекти, настаняването и конферентната база, както и за местата за хранене, атракции и развлечения натериторията на града и общината. Събитията, включени в културния и спортния календар на Община Стара Загора, са представени по месеци на повече от 60 страници в специално луксозно издание с богата информация и пълноцветен печат, придружени с много автентични снимки.

Акцентите в програмата за изложението са кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017 “, Фестивалът на виното и културното наследство „Августиада“, с участието на Царицата на фестивала за 2016 г., концерт на Трио Реверанс - Държавна опера – Стара Загора. Ще бъде представено и премиерното събитие на лято 2017 - Рок фестивал - Мидалидаре /Midalidare - Rock In The Wine Valley/.

В рамките на първия ден е предвидена дегустация на антична кухня и жива бира, а през втория ден ще се дегустират вина.

Събитията се осъществяват в партньорство с Регионалния исторически музей, Държавна опера – Стара Загора, Търговско-промишлена палата и хотелите „Форум“, „Уникато“ и „Парк-хотел Стара Загора“.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top