Кметът Живко Тодоров отмени отсичането на две дървета в парк „Артилерийски“

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров разпореди да бъде отмененено разрешителното за отсичане на две дървета и засаждането на 4 нови в парк „Артилерийски“.

На фирмата ще бъде разпоредено да осигури необходимата техника за преместването им на друго място, посочено от ландшафтните архитекти.

Коментирай!

#1
евтин популизъм - 2017-02-09 10:10:51

Дърветата безспорно са важни. Шумовият терор на живеещите до парка се подминава със затворени очи и запушени уши. Баскетболното игрище и волейболното бяха отворени дори и при големите снегове.То не беше търкаляне и викове, като че ли това бяха единствените места хората да се радват на снега. Сега сме на затворени прозорци и е поносимо, Кошмарът продължава от пролетта до късна есен. Масово хората страдат от безсъние и съпътстващите заболявания. Тези лепнати до блоковете площадки се ползват за безцелно думкане с топки, каране на ролери, скейтборд и какво ли не, само не и за организиран спорт. Когато пък е организиран, не е за разправяне. За псувните, от които може да се засрами и каруцар няма какво да кажа. Не обмислихте нещата с тези площадки, време е да помислите въвеждането на някакъв ред за ползване. Най-добрият вариант е да станат платени

Още новини

Scroll To Top