От днес затварят кръстовище в кв. „Три чучура север“ в Стара Загора

От днес до края на януари ще бъде затворен участък на кръстовището на ул. „Никола Икономов“ до блок № 80 и пресечката на улицата на автокъща „Зико“, до „Триъгълника“ включително, в кв. „Три чучура север“ в Стара Загора.

Реорганизацията на движението се налага с оглед осигуряване на безопасното организиране и извършване на реконструкция на част от канализационната мрежа на квартала.В този участък ще бъде спряно движението на обществен транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка. Движението ще преминава по обходен маршрут на автобусна линия № 51.

За ден ще бъде затворен за движение и участък от ул. „Капитан Петко войвода“. От 11.01.2017 г. до 12.01.2017 г. ще се извършват ремонтни работи по улица „Капитан Петко войвода – Север“,  в участъка от входа на магазин „Билла“, до кръстовището с улица „Генерал Делчев“. Движещите се в посока изток ще ползват  обходен маршрут - по ул.  „Генерал Делчев“  и ул. „Генерал Столетов“, а движещите се в посока запад - по бул. „Цар Симеон Велики“.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top