Берое обяви програмата за зимната подготовка

Ръководството на Берое обяви пълната си програма за предстоящата зимна подготовка на тима. Първото занимание за 2017 г. е насрочено за 9 януари от 14:30 ч.  Подготовката ще бъде проведена изцяло в Стара Загора. Веднага след първото занимание отборът заминава на лагер на Старозагорските минерални бани. Тренировките ще бъдат на базата на тима под Аязмото.

Известни са и съперниците и датите за контролни срещи. Първата проверка за годината е на 17 януари срещу Нефтохимик в Стара Загора. Първата част от подготовката приключва на 20 януари, когато завършва лагерът и ще се проведе втората контролна среща. Тя ще бъде срещу Поморие в Стара Загора.

Програмата предвижда изиграването на още 5 контролни срещи. Първата от тях е срещу Етър на 24 януари, а втората срещу Созопол на 28 януари. Втората част от подготовката започва два дни по-късно и отново с лагер на Старозагорските минерални бани. Останалите проверки до края на лагера са срещу Ботев (Гълъбово) на 31 януари и с Несебър на 2 февруари.

Последната контролна среща преди подновяването на шампионата е срещу Локомотив (Горна Оряховица) на 11 февруари. Всички проверки ще се проведат в Стара Загора.
Берое започва официалните си двубои за годината от Първа професионална лига с гостуване на Дунав в Русе. Точната дата и час на срещата ще бъдат обявени допълнително. Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща ще бъдат обявени допълнително, обявиха от клуба.

Ето и пълната програма за подготовката на „зелено-белите”:
9 януари 2017, 14:30 часа:
Начало на тренировките
9-20 януари 2017:
Лагер на Старозагорски минерални бани, тренировки в Стара Загора
17 януари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Нефтохимик (Бургас)
20 януари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Поморие
24 януари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Етър (Велико Търново)
28 януари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Созопол
30 януари - 4 февруари 2017:
Лагер на Старозагорски минерални бани, тренировки в Стара Загора
31 януари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Ботев (Гълъбово)
2 февруари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Несебър
11 февруари 2017, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Локомотив (Горна Оряховица)

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top