19 септември 2020

Верея домакинства на коледен турнир за деца по Футбол 7

Верея домакинства на коледен турнир за деца по Футбол 7

На 28 декември Стара Загора ще бъде домакин на коледен турнир по футбол 7 за деца родени 2006 година. Надпреварата, която ще се проведе в спортната зала „Иван Вазов“ се организира от ФК Верея и Община Стара Загора. Целта на турнира е да популяризира допълнително масовия детско-юношески футбол, както и да развие качествата на младите състезатели.

В коледния турнир ще вземат участие шест отбора, разделени в две групи по три. В група А, освен домакините от Верея, ще са още тимовете на Созопол и Чирпан. В другата група пък са съставите на Олимпия, Габрово и Розова Долина (Казанлък).

Регламентът предвижда в груповата фаза тимовете да играят две полувреме по 15 минути, докато финалите ще са от две части по 20 минути. Победителите от всяка група ще спорят за първото място в крайното класиране, докато останалите ще си борят за местата от трето до шесто място. 

Надпреварата ще стартира в 09.00 часа със сблъсъка между Верея и Чирпан, а мачът, който ще определи крайния победител ще е от 16.30 часа. Официалното награждаване е в 17.20 ч.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top