Община Стара Загора и полиция пускат листовка с важни телефони

„Специална листовка с най-важните телефонни номера на институции в община Стара Загора ще бъде раздавана на гражданите”, съобщи  кметът Живко Тодоров. Тя е изработена съвместно с ОДМВР и са посочени кварталните полицейски инспектори – с имена и снимка.

Инициативата е с цел да бъдат приведени в известност полицейските служители за всички граждани на общината. Издадена е съвместна брошура в тираж 5 000, която представя всеки районен инспектор със снимка, телефон и схема на района или селото, които обслужва.

“Ние предлагаме полицейска услуга, а гражданите трябва да знаят кой предлага тази услуга“, обясни смисъла на кампанията ст.комисар Кирков. Брошурите ще бъдат разпространени в районните управления на полицията, по административните бюра и селата в общината. „Опазването на обществения ред е наш съвместен ангажимент и ние работим винаги  в партньорство, за да има по-добри резултати за гражданите“, коментира кметът

Освен полицейските инспектори, в листовката са дадени всички важни телефонни номера на Общината, на фирмите за зимната поддръжка на пътищата, на обредни дейности, УМБАЛ „Проф. Киркович”, EVN, прокуратура, съд и т. н.

Заради настъпващите празници и обстановката в Европа е засилено полицейското присъствие. Кметът и полицията призоваха гражданите да бъдат бдителни и да внимават с пиротехническите изделия.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top