Безплатна лекция пo програмиране ще се проведе в Стара Загора

Серията от безплатни обучения по различни програмни езици в Стара Загора продължава с пълна сила. На 07 ноември от 19:00 в споделеното работно пространство ZaraLab (бул „Александър Батемберг №28) ще се проведе безплатна лекция по въведение в програмния език JavaScript. По време на събитието ще се говори за основите на синтаксиса, добри практики, плюсовете и минусите на това да програмираш на JavaScript и за бъдещите перспективи пред програмистите, които избират да пишат на него.

Лектор е старозагорецът Боян Желязков. Той е програмист с над 5 години професионален опит с интереси в областите на програмирането, изкуствения интелект, самоуправляемите автомобили и гемификацията.  Има познания и умения по Умения: HTML5, CSS3, Javasript, .NET C#, Asp.Net MVC, Database, AngularJs и други. Събитието е напълно безплатно и е без предварителна регистрация.

Събитието е подходящо за хора без никакъв или с малък опит в областта (без възрастово ограничение), както и за специалисти в IT сферата, които искат да научат нещо ново.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top