23 септември 2020

Старозагорци сред най-активните участници в играта на НАП Касов бон

6354 са активните потребители от област Стара Загора в лотарията на НАП през месец октомври. За периода участниците от региона са регистрирали над 1,9 милиона касови бележки, за направени покупки на стойност над 22,1 милиона лева. До сега в лотарията на данъчните са спечелени: смарт телефони и 40-инчови смарт телевизори, един от които от старозагорка. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, предстои да бъде изтеглена в края на годината. Касови бележки за участие в лотарията ще могат да се регистрират до 9 декември 2016г.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта: kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

От НАП допълват,че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон. За хората без достъп до интернет, е предвидено да могат да регистрират денонощно касовите си бележки на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top