Александър Томаш: Трябва да си вземем поуките от тази загуба

"Причините да допуснем четири гола са изцяло в нас. Има си закономерности." Това заяви старши треньорът на Верея Александър Томаш след тежкото поражение с 0:4 при гостуването на Левски в мач от 5-ия кръг на Първа лига. 

"Притесняват ме не четирите гола, а начинът, по който изглеждахме през първото полувреме. Пределно ясно ни е, че ще има още такива загуби. Трябва да вземем поуките от тази загуба, за да можем да израснем. Не е моментът да говоря, но начинът, по който изглеждахме в началото, показа, че не сме готови психологически. Не можахме да се противопоставим. Но няма да правим драми. В България е много лесно да се правят."

"Висока преса от страна на Левски нямаше. Не искам да казвам такива думи по телевизора, но не си представях, че ще се представим така в началото. Всеки мач трябва да се бориш, да изискваш повече, да помагаш на колегите си. Вижда се, че имаме много работа. Една загуба не може да ни притесни. Притесни ме само това, че след двата гола видях отчаяние. Окей, животът продължава, играят мъже. Трябва да сме реалисти и да не се притесняваме. Лошо е, че като видим, че съперникът ни е по-добър и се примиряваме", сподели Томаш след мача", допълни още специалистът.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top