Ивайло Йорданов: ХИК е фаворит, но не сме се предали

"Очакваме един труден мач с оглед на това, че в Стара Загора ХИК постигна добър резултат и са фаворити в утрешния мач." Това заяви наставникът на Берое Ивайло Йорданов преди срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу финладския ХИК. Първият мач, игран в Стара Загора преди седмица, завърши нарвавно 1:1. 

"Ние не сме се предали и ще направим всичко възможно да постигнем един добър резултат и да продължим. В първия мач отборът на ХИК не ни изненада. Нямахме толкова късмет колкото очаквахме. Естествено футболът не е до късмет, но до възможности. ХИК използва едно невнимание в нашата отбрана и отбеляза гол. Опитахме след това да изравним и победим. С оглед на турнирния резултат съперникът постигна това, което искаше“, обясни още той.

„Ние наблюдавахме отбора на ХИК. Знаехме кои са силните и слабите им страни. Тактиката, която търсихме за мача е да отбележим първи, а не да догонваме в резултата. Знаем, че това е изключително стойностен отбор, който всяка година играе в Европа независимо дали в Лига Европа или Шампионската лига, където беше преди време."

„В момента играем само за Лига Европа. Нашето първенство не е започнато. Това е още един фактор, в който ХИК има предимство. Обиграват си отбора повече. Ние играем само за Лига Европа. Надявам се в утрешния мач да видим още по-добро лице. Това е работа на целия треньорски щаб с всеки следващ мач да ставаме по-добри и по-добри. Искаме Берое да става по-силен и по-силен“, завърши специалистът.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top