Стара Загора: Йорданов: Искаме да извлечем максимума от утрешния мач

Йорданов: Искаме да извлечем максимума от утрешния мач


Ивайло Йорданов говори пред медиите преди урешния мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа межу Берое и финладнския ХИК. „Зелено-белите“ приемат финладския тим от 20.30 часа на стадиона под Аязмото в третия си официален мач от началото на сезона.

"Надявам се да стане един хубав мач и да зарадваме зрителите и публиката на стадиона в Стара Загора и пред малкия екран в България. Да не забравяме, че ХИК играе във Финландия и има вече 16 мача от първенството, а ние имаме само 2 официални с Радник. ХИК е стойностен отбор с футболисти минали през европейски грандове. Опитен отбор. Участва почти всяка година в турнирите в Европа. Доколкото си спомням единственият участник от Финландия в групите на Шампионска лига. Надяваме се да направим така, че да извлечем максимума от утрешния мач", заяви Йорданов.

"Както казах още на пресконференцуя в Баня Лука още на другия ден след прибирането започнахме да разучаваме противника, защото наистина е стойностен отбор с доста опитни играчи. Това правихме цяла седмица от връщането ни от Босна и Херцеговина", допълни той.

"Борим се със слабостите с работа и с много тренировки. Това е единственото нещо. Нямаме голям бюджет като други отбори. Разполагаме с това, което имаме. Доволни сме от всички състезатели. С нашата работа и тази на футболистите ще успеем. Това изисква време обаче."

"Само Наско Зехиров е контузен. Всички други са окей. Надявам се и утре след мача да са без контузии", обясни треньорът.

В края Йорданов коментира и селекцията в клуба. "Не сме спирали да търсим нови футболисти. Това е нашата работа. Целият треньорски щаб търси. Което е най-добро за бъдещето на Берое бъдете сигурни, че ние ще го направим", завърши той.

starozagorci.com
 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top