Във Верея са амбициирани преди старта на кампанията

Треньорът на ФК Верея Александър Томаш и капитанът на тима Елиаш Да Силва разкриха, че клубът е амбициран да се представи на ниво при дебюта си в родния футболен елит, който през тази година ще се нарича Първа професионална лига. Томаш и Елиаш участваха в представянето на новите екипи на старозагорци.

"Отиваме на война, но искаме мир. Не смятам,че Верея е обречен в елита на българския футбол. Важното е да сме добре подготвени и да бъдем като семейство,защото колективът е изключително важен. Ще срещнем най-силните отбори в България, но не очаквайте да излизаме примирени. Селекцията в клуба е отворен процес, но търсим качество. Ако искахме количество щяхме да вземем 30 нови играчи и сега да ви ги представим. Ще има нови попълнения в отбора, но трябва време", сподели Александър Томаш.

"Чувствам се отлично във Верея и обстановката ми допада. Виждам много амбицирани хора в клуба, които искат да се представим добре. Не очаквам да се провалим. Очаква ни тежък сезон, който трябва да изиграем добре", каза Елиаш Да Силва.

Иначе днес старозагорци ще изиграят третата си контрола от лятната подготовка. Двубоят ще се проведе от 18.30 часа на стадион „Трейс Арена“, а съперник ще бъде съставът на Ботев Гълъбово.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top