Шампионска титла за старозагорската гимнастика

Шампионска титла за старозагорската гимнастика

Старозагорският клуб „Спортна гимнастика“ триумфира с шампионската титла при кадетките на републиканското лично-отборно първенство в този спорт. Надпреварата се проведе се от 5 до 9 юли в столичната зала „Арена Армеец“. Освен златото в отборното класиране при кадетките, възпитаничките на Ирина Руняшка спечелиха и трето място при девойките младша възраст. При момичетата младша възраст пък завършиха четвърти.

Страхотно състезание направи  Десислава Тодорова, която спечели златния медал  в многобоя при кадетките. Освен това тя триумфира и с шампионската тила на прескок, успоредка и земна гимнастика.

Силно се включи и Радост Колева, която стана първа на греда, трета на смесена успоредка и четвърта на на земя. По този начин старозагорските гимнастички спечелиха златото на всички уреди при кадетките.

При момичета старша Полина Вангелова и Самуела Балева участваха в надпреварите на греда, успоредка и прескок, като се наредиха сред осемте най-добри на тези уреди. При най-малките Ани Недева взе участие в четири шампионата на отделните уреди и също записа призови класирания.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top