Хитовата комедия “Жена ми се казва Борис“ разсмива старозагорци

На 11 юли от 21,00 часа на сцената на Летен театър-Стара Загора старозагорци ще могат да се насладят на премиерата на най-гледаната комедия за сезона-„Жена ми се казва Борис” от  Рафи Шарт.
Любовница,Съпруг,Съпруга....и един изненадващ любовен четриъгълник.Съдбата изпраща на вратата на палавия Жорж(Станимир Гъмов),Борис(в ролята-звездата от „Господари на ефира”-Румен Угрински).Съпругът вижда шанс да спаси брака си обличайки Борис в дрехите на жена си за да заблуди любовницата решила да разкрие всичко.......

Но „бедствието”Борис забърква поредица от недоразумения в домът на Жорж в които скоро се замесва и една абсурдна провинциална двойка......И публиката остава без дъх от смях.

От Продуцента на хитовите комедии „Вражалец „и „Когато котката я няма”,на сцената излиза най-очакаваното театрално събитие за 2016 г.-комедията„Жена ми се казва Борис”,която събира на една сцена най-обичаните телевизионни и театрални звезди.Освен Румен Угрински,в ролята на съпругът зрителите могат да видят старозагорчанина  Станимир Гъмов (обявен за любимец на публиката в първия сезон на „Като две капки вода”),звездата от „Комиците”-Петьо Петков-Шайбата,Стефан Рядков,Диана Любенова,Ернестина Шинова и Жанина Дончева.

Пиесата е носител на престижни награди,а премиерата й на българска сцена премина пред препълнени зали и извънредни представления в София,Пловдив и Варна.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top