Стара Загора: Ръководството на Берое: Подкрепяме напълно треньорския щаб

Ръководството на Берое: Подкрепяме напълно треньорския щаб

Ръководството на Берое обяви подкрепата си към новото треньорско ръководство. На официалната страница на клуба в социалната мрежа Фейсбук, шефовете на „зелено-белите” излязоха с декларация, осъждаща тенденциозното отразяване на отбора от страна на някои медии, с цел той да бъде отслабен.

Ето какво написаха от ръководството на старозагорци:

„Ръководството на ПФК „Берое“ изразява своята позиция относно целенасочената кампания срещу клуба. Както е известно след края на миналия шампионат ръководството на клуба взе решение за подмладяване на отбора и налагане на млади български футболисти. Убедени сме, че това е правилният път за бъдещето на нашия клуб и неговото развитие. В лицето на целия треньорски състав ние виждаме възможност за осъществяване на тези наши планове, а именно изграждане на конкурентен и качествен за българските стандарти отбор в близко бъдеще.

В последните седмици станахме свидетели на активна кампания с откровено тенденциозни материали в медиите, целящи дестабилизиране на обстановката в нашия лагер. Разбира се, няма как всичко, което бе изписано да не влияе на атмосферата в тима, но Берое винаги е бил символ на борбеност и дух за победи и всички сме мобилизирани за едно добро представяне в предстоящите мачове.

Ръководството на ПФК Берое заявява, че подкрепя напълно треньорския щаб в неговата работа. Тази наша позиция ще остане такава, независимо от трудностите, пред които сме изправени.

Призоваваме всички беройци да бъдат задружни и вярват в отбора, както са го правили винаги! Да го подкрепят, особено в моменти, когато най-много има нужда от това."

Днес от 19.00 часа

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top