Ивайло Йорданов: Искаме да зарадваме феновете на футбола в България

Помощник треньорът на Берое Ивайло Йорданов коментира предстоящата утре среща-реванш от първия квалификационен кръг от турнира Лига Европа между Берое и босненския Радник (Бийелина). Първият двубой, игран в Стара Загора завърши наравно - 0:0.

„Идваме след турнирен резултат 0:0. Утре ще се постараем нашият отбор да покаже всичко, което не можа в първата среща. Надявам се всички играчи да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута, защото представляват не само Берое (Стара Загора), но и България. Затова искаме да зарадваме всички фенове на футбола в цялата страна", заяви Йорданов.

„Не мисля, че Берое е имал късмет в първия мач. Ние разузнахме много добре отбора на Радник. Гледахме техни мачове от първенството, знаехме с какво разполагат и какъв стил изповядват. Ние искаме да покажем нашата игра и ако го направим ще продължим напред.“ 

„Наистина контузиите са част от играта. Благодарение на един играч на „Радник“ имаме човек със счупен нос. В последния момент ще се реши дали ще може да вземе участие в мача. Става дума за Христофор Хубчев. Треньорският щаб ще реши утре преди мача какъв ще е състава. Тогава ще разберете и какъв ще е състава за мача", допълни още специалистът.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top