Един почина, двама се борят за живота си след зверска катастрофа на надлеза на АМ Тракия

Вчера в 14.40 ч., е получено съобщение на тел. 112 за настъпило ПТП на главен път ІІ-57, на надлеза над автомагистрала Тракия. На място е установено, че 61 – годишен водач от  Стара Загора, е управлявал в посока запад, лек автомобил “Опел Астра”. Същият е навлязал в лентата за насрещно движение и се е блъснал в движищият се в посока изток л.а “БМВ”, управляван от 23-годишна жена от Стара Загора.

В следствие на удара водачът на “Опел”-а е починал на място. Возещия се до него на предна дясна седалка 29-годишен мъж от Стара Загора е откаран и настанен в отделение по неврохирургия при МБАЛ Проф. д- р Стоян Киркович Стара Загора, с пет счупени ребра, фрактура на дясна ключица, фрактури на ляво коляно и тазобедрена става и кръвоизлив в белите дробове, с опасност за живота.

Возещият се на задната седалка в ”Опел” 38-годишен мъж от  Стара Загора, е откаран и настанен в травматологично отделение при МБАЛ Проф. д- р Стоян Киркович Стара Загора, с фрактура на лява подбедрица и фрактура на ляво бедро, без опасност за живота, а возещото се също на задна седалка в ”Опел”-а 7-годишно момче от Стара Загора, е откарано и настанено в отделение по неврохирургия при МБАЛ  Проф. д- р Стоян Киркович  Стара Загора, с фрактура на дясно бедро, фрактура на лява ръка, контузии на бял дроб и мозък и фрактура на лицева кост, с опасност за живота.

Водачката на БМВ-то е получила фрактура на дясна пета. Обслужена е в ЦСМП – Стара Загора и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Взета и е кръвна проба за анализ.

По случая в РУ – Раднево е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

#1
yordan - 2016-06-13 11:03:03

deteto i to pochina dnes pogrebvat dyadoto i vnucheto

Още новини

Scroll To Top