Поетична вечер в читалище ” Св. Климент Охридски“ с Ивелина Никова

Днес от 17.30ч. в НЧ” Св. Климент Охридски -1858”  Стара Загора ще се състои поетичната вечер на писателката Ивелина Никова. На събитието започва  ще бъдат представени стихосбирките: " Златни нишки", " България в сърцето ми", " Копнеж по слънце" и  последната издадена на авторката "В тебе аз ще остана".

"Мои стихове са публикувани в поетични сборници, във вестници и списания. Носител съм на първа награда в конкурс „ Свищовски лозници”, втора награда за епична книга в  Шипка,втора награда в литературен конкурс „ Рада Казалийска” в гр. София и трета награда в конкурс под надслов „ Мила Родино!”, трета награда в конкурс „ Жени и вино- вино и жени”,втора награда в литературен конкурс в гр. Сопот, трета награда в конкурс, посветен на Н. Вапцаров, първа награда на вестник „ Уикенд”, специална награда в конкурс” Добромир Тонев” в Пловдив и награда за цялостно творчество, посветено на България.

Няколко мои стихотворения са превърнати в песни. Участвала съм с мой текст и във фестивала „ Пирин фолк”.", казва за себе си авторката,

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top