На 1 юни затварят участък от пътната мрежа в Стара Загора

Временно на 1 юни /сряда/ за времето от 16:00 часа до 18:00 часа ще бъде затворено движението на личен транспорт по участък от пътната мрежа в Стара Загора.Поводът е демонстрация на спасителни действия за оказване на първа долекарска и медицинска помощ, ще се спре движението на личен транспорт   по следната схема: - ул. „Одринска епопея” в отсечката до бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Христо Ботев“; - ул. „Български воин“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”; - ул. „ Милин камък“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”; - ул. „ Илинден“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”. Паркинга към „Артилерийски парк“, ще бъде затворен за всички моторни превозни средства за времето от 15:00 до 18:00 часа до приключване на мероприятието, с оглед безопасност.

Затварянето на движението са прилага с оглед безопасността на движението и предприемане на необходимите мерки за спазване на реда.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top