Спират за 10 дни движението в западна посока през новия пътен възел на централния булевард в Стара Загора

От утре за 10 дни движението през новоизграждащия се пътен възел, в западния край на централния булевард в Стара Загора, ще се извършва само в източна посока, а пътуващите на запад ще преминават през обходен маршрут. Реорганизацията се извършва с оглед осигуряване на безопасното изпълнение на строително–монтажните работи.

За времето от 18.05.2016 г. до 28.05.2016 г. ще бъде спряно движението на всички видове транспорт в южната лента на северното платно на бул.“ Цар Симеон Велики“, в участъка от ул. „Армейска“ до ул. „Капитан Петко Войвода“. Северната лента ще се използва за движение в източна посока. Движението на личен и договориран транспорт, както и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

• За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“.

• За движещите се от изток на запад - по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“.

От изток на запад тролеите и автобусите от градския транспорт, в участъка след ул. „Д.Стаев“, ще се движат както следва:

 Ул.“Д-р Стоянович“ – ул.“Ген. Столетов“ - ул. „Генерал Делчев“ - ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top